Simon Miraka, 70

Simon Miraka është kreu i Shoqatës së ish të Përndjekurve Politikë. Në vitin 1945, kur ai ishte një foshnje dy muajshe, familja e tij u internua në Berat. Më pas, në Savër dhe në Gjazë të Lushnjes. Ai ka bërë 45 vjet internim. Po të mbledhësh vitet e burgut dhe të internimit të familjes dhe të farefisit të tij dalin 945 vite.