Historitë e mëposhtme paraqesin ngjarjet intime që kanë prekur personalisht këta individë. Çdo episod zhvillohet nën diktaturën komuniste prej 1944 - 1990. Disa nga historitë kujtojnë familjarët, miqtë, dhe të njohurit që nuk jetojnë më, të cilët u ndikuan nga politikat e regjimit. Çdo episod paraqet një përvojë që ndërsa personale për individin që po e tregon, është e zakonshme për historinë më të gjerë të plagëve, traumës, dhe pasojave të përndjekjes gjatë kohës nën diktaturën komuniste.

Klikoni fotot e mëposhtme për të dëgjuar

Bëhuni pjesë e dialogut duke shtuar zërin tuaj. Ne po përpiqemi të mbledhim histori rreth ish-të përndjekurve politikë. Nëse ju keni një histori për të ndarë, ne ju ftojmë që të klikoni më poshtë. Nëse ju njihni dikush që ka një histori për të ndarë, ju lutemi ti drejtoni ata te faqja jonë.  Faleminderit!

Merrni Pjesë